Драма в живота на Росен Петров

Драма в живота на Росен Петров
3.5 (70%) 2 votes

Поредната лична драма в живота на Росен Петров

Росен Петров е съсипан. Бившият тв водещ рухна заради поредното разочарование, което преживява в личния си живот. Половинката му Карина Видолова го заряза. Връзката им продължи година, но явно разликата в годините си е казала думата.

23-годишната брюнетка зарязала 44-годишния народен представител. Той често се жалвал пред свои приятели, че приятелката му иска да излизат и да купонясват, но той се чувства изморен и предпочита вечер да си почива у дома. Неведнъж огнената Карина Видолова беше засичана в столични нощни клубове без половинката си. На няколко пъти тя дори беше засечена да флиртува с фолк изпълнителя Константин.

Бившият приятел на Слави Трифонов уреди изгората си на работа като журналист в известно светско издание. Очевидно Карина се е отегчила от по-възрастния от нея с цели 21 години Росен Петров.

 Росен Петров

Росен Петров преживява поредното разочарование в личния си живот

През последните няколко седмици папараците на Николета Лозанова следят политика. От кадрите заснети от тях стана ясно, че той се е върнал при родителите си в ромския квартал „Филиповци“.

Бившият тв водещ живееше в апартамент под наем в центъра на столицата. След раздялата си с Карина той решил да напусне жилището и да се върне в родния си дом. Всеки ден Росен Петров пътува от ромския квартал до Народното събрание и обратно. Той се придвижва с такси, тъй като не обича да шофира и това е по-добрият вариант за него.

Преди да започне връзка с амбициозната Карина Видолова, Росен Петров беше обвързан с балерината Зарина. Той дори прие детето, което тя има, като свое собствено. Настоящият народен представител прие много тежко раздялата си с балерината.

В момента той преживява същата драма. Запознати разказват, че бившият тв водещ е унил, откакто по-младата му любима го заряза, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар