Ники Михайлов мина всички граници след раздялата с Алисия!

Плеймейтка възропта срещу мръснишките намеци и свалки на националния вратар Ники Михайлов към нея във Фейсбук. Рени Симеонова, която стана известна с фотосесиите си със сурово месо. Тя разказа как бившият на поп фолк певицата Алисия я свалял много гадно на страницата й във социална мрежа.

Той точил мръснишки лиги по нейната визия и й изпращал недвусмислени съобщения. Ники Михайлов искал да се видят насаме, но това да си останело като тяхна дълбока тайна. Участничката в тазгодишния конкурс на Мис Плеймейт обаче категорично му отказала. Момичето му заявило, че си има сериозен приятел и не иска да има нищо общо с него. Шавливият плейбой обаче се ядосал много и въпреки това настоявал да се срещнат.

[caption id="attachment_439826" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов забрави всички задръжки[/caption]

Възмутена от мръснишките му подмятания и неприлични свалки тя го блокирала като приятел. В отговор на това националнияа ни вратар, който пази вратата на турския тим „Мерсин” я блокирал. Рени Симеонова разкри, че това се случило преди около две седмици. Бърза справка доказва, че по това време синът на шефа на БФС Боби Михайлов вече се е разделил с поп фолк дивата Алисия.

Близки до футболиста обаче разкриват, че никога не му е пречело това, че е бил приятел на звездата на „Ара мюзик”. Припомняме, че преди известно врем по същия арогантен маниер вратаря сваляше и скандалната журналистка Калина Паскалева. Това се случ веднага, след като тя излезе от Къщата на Биг Брадър. Калина също го отряза, а ритнитопковеца се скъса да повтаря, че това не е истина. Тогава той още беше любовник на поп фолк звездата.

Причината Ники Михайлов и Алисия да се разделят беше именно неговата шавливост. Ники Михайлов беше неверен и докато беше гадже на певицата. След като замина за пази вратата на турския отбор и му дадоха къща там, Ники си е канел знойни хубавици за забавление веднага, щом видеше гърба на половинката си. Накрая неговите изневери писнаха на певицата и тя реши окончателно да се разделят.