За да спечели Слави Трифонов, Мартина Огнянова му правела източни масажи

Бившата изгора на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, е била истинска робиня в ролята си на гейша по време на 4-годишната си връзка с Дългия – пише „Уикенд”. За да омае докрай шоумена и да си изпроси пръстен от него, кръшната танцьорка се превърнала буквално в гейша – разкриват докопали се до жалката подробност близки на двойката. „Сега всички обвиняват Мартина, че е предала Слави Трифонов с изневярата си. Но никой не я попита как е живяла толкова години с него. Било й е доста трудно, тя наистина е била страхотно тормозена от „великия шоумен” – разказва пред изданието нейна приятелка.

[caption id="attachment_439819" align="alignleft" width="300"]Мартина била направо като робиня във връзката си със Слави Трифонов Мартина била направо като робиня във връзката си със Слави Трифонов[/caption]

Мартина постоянно нагласяла възглавнички на любимия си, за да му е удобно, щом седне на канапето. Тя му носела питие, фреш или кафе, без да пророни и дума. Балерината слушала с часове самохвалските истории на Дългия, с които я заливал, ползвайки я за слушател. Макар да не й било никак интересно, балерината слушала внимателно, без да изпуска и една дума от тъпотиите на гаджето си. Вечер, след като се прибирали в тузарския си апартамент, крехката танцьорка не пропускала да направи масаж на изморения шоумен. „Държеше се точно като гейша, макар по характер да не е никак кротка и търпелива. Просто се отдаваше” – разказват запознати с битието на бившата ВИП двойка. Красавицата търпяла и куп ограничения. Нямала право да има личен профил във Фейсбук, а всичките й приятелки трябвало да минат „тест за лоялност” пред Слави Трифонов. Само тези, които той одобри, можело да общуват с нея. Според други източници обаче именно заради фалшивата роля, в която сама се вкарала, Мартина Огнянова се чувствала нещастна. Накрая не издържала и се впуснала в нова любов – отбелязва изданието, като припомня, че именно изневярата на балерината накара Слави Трифонов да й посочи вратата.