Край на розовата приказка на Асен Блатечки и Диляна Попова

Моделът Диляна Попова е съсипана след огромното разочарование, което й поднесе любимият й – Асен Блатечки.

Певицата Лора Караджова, за която е всеизвестен фактът, че е близка приятелка с Диляна Попова призна недвусмислено, че е разделена с бащата на сина им Борил – актьорът Асен Блатечки. На въпрос за интервю за Нова тв какво мисли за отношенията на модела с актьора и за създалата се усложнена ситуация около връзката им, блондинката отговори откровено и по този начин сложи край на мистерията за отношенията им. Лора Караджова посочи, че не мисли, че развитието на отношенията между Диляна Попова и Асен Блатечки, е най-доброто, което човек би могъл да иска.

[caption id="attachment_439811" align="alignright" width="300"]Край на розовата приказка на Асен Блатечки и Диляна Попова Край на розовата приказка на Асен Блатечки и Диляна Попова[/caption]

Все пак певицата посочи, че не може да се бърка в отношенията им, но подчерта, че когато си решил, че можеш да направиш дете, би трябвало да си си направил сметката, че ще бъдеш с неговата майка, още повече в първите месеци от неговото раждане. С тези думи певицата даде ясно да се разбере, че Диляна Попова и Асен Блатечки отдавна не са заедно, при все че имат общо дете.

Преди известно време Диляна Попова призна, че доста глези сина си Борил. И тя като всяка друга майка иска най-доброто за рожбата си. Моделът призна, че е направила погачата за сина си малко по-късно, а не точно на 40-я ден, както повелява традицията, тъй като не е привърженик на стриктното й спазване. Всъщност погачата за Борил по-скоро е наподобявала парти, на което са се събрали майки с деца, пише „Монитор”.

Младата майка е нарушила и традицията новородената й рожба да не излиза навън до 40-я ден и го извела на разходка още на петия ден след появата му на бял свят. Тя е на мнение, че ранните разходки го каляват. Плътно до нея в грижите за малкия е майка й. Така на Диляна Попова й остава време и за самата нея, пише pik.bg.