Евгени Минчев вдигна адски скандал в мола!

Евгени Минчев направи поредната си изцепка. Лордът, известен с лютия си нрав и провокативно поведение отново вдигна нервите на организаторите на хаус парти. Ексцентричния пиар на звездите, се появил в ранния предиобед на деня на жените в известен столичен мол в центъра на столицата.

Той обаче нямал нито покана, нито пожелал да си плати таксата за входа. Участникът в последния сезон на ВИП Брадър решил, че физиономията му е достатъчна като паспорт и решил да се шмугне, без да се бръкне за пари.

[caption id="attachment_439794" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев се изложи с невероятни крясъци и обиди[/caption]

Гардовоте на входа обаче не го пуснали да влезе и това предизвиквало взрив от негативна реакция. Евгени Минчев се нахвърлил над пазачите на входа и риторично ги попитал дали го познават и защо не го пускат да пие една бира.

Въпреки агресивното му поведение обаче пазачите не го пуснали. Той се обърнал към тях с обидни епитети и цинични думи, но това също не помогнало. Евгени Минчев не бил допуснат на хаус партито, въпреки че опитвал по всевъзможни начина това да се случи.

Той дори яростно блъскал с юмрук по масата и заплашвал, че ще извика полиция, за да стане на неговото. После „Лорда” толкова се запенил и заканил, че ще ги вдигне във въздуха и им заповядвал да извикат шефа на бодигардовете. Гардовете обаче не уважили желанието му. Присъстващите се ужасили от заканите и неадекватното поведение на ВИП-персоната.

Много от тях са на мнение, че Евгени Минчев или е прекалил с алкохола, или е използвал упойващи вещества. Приятели на хайлайф персоната се опитвали дълго да го кротнат. Но нервните му изблици продължили повече от половин час и най-накрая светския лъв се кротнал.

Изцепките на Евгени Минчев не са инцидентни. Припомняме, че в Къщата на ВИП Брадър той избухна грозно и срещу естрадната прима Йорданка Христова. Лордът я обиди, като й заяви, че не може да пее и е”комунистическа певица”. Дори при една от игрите на кубчета й запрати няколко след нея. Това накара певицата да се отдръпне от него и да го зачертне от списъка на приятелите си, след като излезе от шоуто.

Заради гнусни обиди дългогодишната му позната Камелия Воче също се закани да го съди. Това обаче вече направи бившата водеща на „Горещо” Венета Райкова. Евгени Минчев каза куп гадости по неин адрес и сега водещата е завела иск за клевета и обида срещу него в размер на петдесет хиляди лева.