Адриана Лима трябва да дели цялото богатство с неверния си бивш съпруг!

Невероятната Адриана Лима и съпруга й Марко Ярич се развеждат окончателно през юли. Двамата ще си поделят и общото си богатство от 240 милиона долара. Ако се разделят по взаимно съгласие, както са се разбрали съпрузите, спечеленото по врече на брака им ще бъде поделено по равно. Марко и Адриана се разделиха още през миналата година, но са подали молба за развод през януари. Двамата имат дъщери на пет и три години. Моделката на Виктория сикретс и баскетболиста от световната национална лига сключиха брак през 2008 година.

Марко Ярич е спечелил 40 милиона долара по време на баскетболните игри на NBA. Над четири пъти са се увеличили финансовите му постъпления, заради успешни бизнес дела. Баскетболистът се занимава със строителен бизнес, както и с хотелиерство, което развива на територията на САЩ и на родната си Сърбия.

[caption id="attachment_439787" align="alignright" width="231"]Адриана Лима Адриана Лима и Марко Ярич делят 240 милиона долара[/caption]

По време на брака си, който сключих през 2008, красивата бразилка е спечелила като манекенка 20 милиона долара. След което манекенката е печелила по седем милиона и петстотин хиляди долара на година.

Двамата съпрузи ще си поделят и доста недвижими собствености. Те имат вила в Маями, чиято продажна цена е оценена на десет милиона долара. Апартаментът им в Ню Йорк пък има тръжна стойност от 6 милиона долара. Съпрузите ще трябва да си разделят и къщата си в Бевърли Хилс. Тя е на стойност от два милиона долара. Милион и половина струва и фамилната им яхта, която също ще бъде поделена помежду им, след като официално се разделят.

Адриана Лима и Марко Ярич се развеждат, защото хубавицата хванала в кревата мъжа си с друга манекенка. Според американските медии обаче неверника се въргалял преди това в леглото и със своя съседка. Но докато баскетболиста крие ревностно личния си живот от таблоидите, моделката парадира и се движи свободно с новото си гадже, въпреки че още няма официален развод.