Наталия Симеонова се връща на екран след настояването на феноветеНаталия Симеонова отново ще води "Предай нататък"

Наталия Симеонова се завръща на екран с "Предай нататък". Обичаната водеща отново ще радва зрителите, след като от бТВ изненадващо обявиха, че я свалят от екран. Месеци наред съдбата й не беше ясна като дори се появиха спекулации, че бившата съпруга на Денис Ризов ще се премести при конкуренцията от Нова ТВ. В крайна сметка обаче зрителското недоволство надделя и блондинката отново се връща на екрана в бТВ, при това именно с "Предай нататък".

[caption id="attachment_439687" align="alignleft" width="300"]Наталия Симеонова се връща на екран Наталия Симеонова се връща на екран[/caption]

Това се случва единствено и само благодарение на феновете, които се организираха в социалните мрежи с искане предаването и водещата да бъдат върнати в ефира на медията. Освен това хиляди почитатели са изпратили писма до телевизията с молба да продължат договора на любимката им, за да могат отново да я гледат. Това принудило шефовете в бТВ да преосмислят позицията си и незабавно да върнат Симеонова.

Която в момента работи под изключително напрежение, тъй като й се налага да се справя с монтаж и подготвяне на снимки за новите епизоди буквално за отрицателен период от време. Всичко остава същото, освен времето, в което ще се излъчва шоуто. Вместо от 20 часа, както беше досега, то ще е от 16.30 до 18.30, отново в събота. Зад предаването отново стои фирмата на Денис Ризов - бившия съпруг на Наталия, научиха от "24 часа".

Самата тя е изключително развълнувана от развоя на събитията след като месеци наред беше без работа и не знаеше каква ще е съдбата й. Стартът на подновения сезон на "Предай нататък" е 21 март, като предаването ще върви на гърба на новата продукция на Лора Крумова и Галя Щърбева по Нова телевизия.