Постъпката на Фики Стораро разсмя Жоро Бирмата!

Фики Стораро също се уреди с охрана. Поп фолк идола, който спечели статуетката „Певец на годината” от наградите на Планета Тв се страхува за живота си. Преди седмица Фики Стораро стана топ певец, след като получи наградата на музикалния канал.

По традиция в чалга средите отличията се отпразнуваха с шумно афтърпарти в тузарски столичен нощен клуб. Шумотевицата беше пълна. Купонът на макс и на дансинга в един момент се оказаха Преслава и Фики Стораро.

[caption id="attachment_439674" align="alignright" width="300"]Фики Стораро Фики Стораро си нае охрана от шубе заради Жоро Бирмата[/caption]

Двамата танцували, доста разгорещено и разбира се фриволно, което веднага било донесено на бившия любовник на Преси. След като разбрал какви ги върши на терена, Бирмата долетял със скоростта на светлината. Милионерският наследник Жоро Бирмата е известен с пословичната си ревност към любимата си Преслава. Поп фолк звездата на „Пайнер” и бизнесмена живяха заедно повече от две години. Но заради болезнената си ревност и безкрайните купони със знойни хубавици отношенията им зациклиха и певицата го заряза.

Това обаче не сложи край на отношенията им. Бирмата все още е влюбен в добричлийката и непрекъснато я преследва. На няколко пъти двамата се опитваха да стоплят отношенията си, но мерака им удряше на камък. Припомняме, че при един от последните скандали в морска дискотека Преси запрати в лицето на Бирмата стъклена чаша и му сцепи веждата.

След като започнаха да се млатят, бяха разтървани от гардовете на заведението. Сега, на афтърпартито картинката отново се повтори. Бирмата се нахвърлил върху Фики Стораро, защото го видял да се целува с любимата му жена.

При желанието си да разтърве биещите се мъже, „Певицата на годината” също получила няколко туката. Затова Фики решил да си потърси гардове, за да не може никой безнаказано да се доближи да него ида го бие. Въпреки че тренира усилено във фитнеса и прави огромни мускули, ако нападателите му са повече, те не биха му помогнали. Баща му Тони Стораро също го смъмрил и му казал да не пипа жена, която е на друг.