Евгени Минчев беше доведен принудително в съдаЕвгени Минчев беше придружен от адвокатката си

Евгени Минчев беше закаран под охрана в съда на делото, което Венета Ракова заведе срещу него. Ексцентричният бивш ватман беше придружаван от съдебна охрана след като отказа да се яви доброволно на процеса, заведен от бившата водеща на "Горещо". Която се закани да осъди светския лъв заради уронване на имиджа й и разпространяване на лъжливи твърдения, свързани с нея.

[caption id="attachment_439676" align="alignleft" width="300"]Евгени Минчев пристига в съда Евгени Минчев пристига в съда[/caption]

Вече бившата водеща избесня дето лордът я нарече бивша чистачка по телевизиите. Върхът на всичко обаче се оказа интервюто му за популярно родно списание, в което Минчев заяви, че Райкова има кошмарна лична хигиена и мирише на вкиснало се мляко. Засегнатата журналистка реагира незабавно и заведе иск на стойност 50 хиляди лева срещу паркетния лъв, заради нанесените й морални щети.

За да демонстрира пренебрежението си към случващото се, Евгени Минчев категорично отказа да се яви в съда и се наложи охрана на съдебната власт да отиде до дома му, за да го придружи, насилствено, до съдебната зала. Противно на неговите собствени очаквания, лордът не беше с белезници. За сметка на това, той се беше облякъл достатъчно шармантно, за да привлече вниманието върху себе си още с пристигането си, видяха от vsekiden.com.

Бившият ватман беше придружен единствено от адвокатката си, като двамата пристигнаха с лимузината му. Венета Райкова вече беше пристигнала при появата му в 15.30 днес в сградата на съда. Според нейни близки тя е напълно убедена в правотата на иска си и е сигурна, че съдът ще отсъди в нейна полза.