Анелия и Андреа възмутиха с наглостта сиАнелия и Андреа са поредните чалгаджийки, които паркират на места за инвалиди

Анелия и Андреа станаха поредните чалгаджийки, които втрещиха с наглостта си. Двете певачки се наредиха сред колегите си и изобщо родните уж "ВИП" персони, които си мислят, че всичко им е позволено. Оказа се, че двечките редовно паркират мощните си джипове на местата, предвидени за инвалиди. И ги оставят там с часове, докато киснат по кафетата или обикалят магазините.

[caption id="attachment_439643" align="alignright" width="300"]Джипът на Анелия Джипът на Анелия[/caption]

Възмутени граждани направиха снимки на тузарското Ауди Q7 на Анелия и на Порше Кайена на Андреа, доволно разположени на местата, на които трябва да паркират хората с увреждания. Свидетели на безобразията на чалгаджийките се кълнат, че те не за пръв път паркират по подобен начин, тъй като тези места са най-близо до входа. За улеснение на хората с увреждания, а не на нахалните изпълнителки, гневят се онлайн потребителите.

[caption id="attachment_439644" align="alignleft" width="300"]И Поршето на Андреа И Поршето на Андреа[/caption]

Всъщност Анелия и Андреа не са единствените, проявяващи подобна наглост. В моловете редовно паркоместата за инвалиди са окупирани от лъскави джипове, бентлита и други подобни тузарски возила. Глобата за подобно нарушение е между 300 и 500 лева, а освен това паяк трябва да вдигне возилото, което е в нарушение. До момента обаче нищо такова не се е случило и родните "звезди" без срам продължават да се правят, че правилата и законите не важат за тях, видяха от vsekiden.com.

Онлайн зевзеци пък се опитаха да реагират с хумор и ирония на наглостта на Анелия и Андреа, изтъквайки, че съвсем с право си паркират на местата за инвалиди. "Ами че те са си инвалиди - духовни, а и музикални", хилят се форумци.

Преди няколко дена и колегата им Фики Стораро беше изловен да паркира на удобното място на хора с увреждания.