Луксозния имот на Мара Отварачката и Гущеров е обграден от кал

Мара Отварачката показа част от скъпарския палат, в който живее с милионера Християн Гущеров.

Оказва се, че Мара Отварачката се шири с любимия си в голям палат, който е на стойност няколко милиона лева. Скъпарският имот се намира в парите на Витоша. Прави обаче впечатление, че певицата избягва да се фука с него.

Въпреки това тези дни Мара Отварачката показа няколко снимки от двора на палата, в който се шири.

[caption id="attachment_439611" align="alignright" width="300"]Луксозния имот на Мара Отварачката и Гущеров е обграден от кал Луксозния имот на Мара Отварачката и Гущеров е обграден от кал[/caption]

mara_otvarachkata1В социалната мрежа Фейсбук тя посочи, че имотът се намира в столичния квартал „Бояна”, пише „Всеки ден“. Зад миньончето се вижда огромна бетонна ограда, която пази нея и младоженецът-милионер от любопитни погледи. Освен това стените на оградата са опасани с множество камери, които денонощно записват всичко случващо се наоколо.

На въпросните фотоси Мара Отварачката си играе с многото си домашни любимци. Според запознати новоизлюпеното семейство пръска хиляди лева на медец само за храната и поддръжката им. На друга от снимките, които певицата публикува в социалната мрежа се вижда, че пътят до имота на семейство Гущерови не е асфалтиран. Той по-скоро изглежда на изоставена селска улица, по която биха могли да минават само каруци, но не и луксозните возила на фамилията за над 100 хиляди лева. Остава обаче загадка защо улиците около дома на младоженците са осеяни с кал, пише pik.bg.

Според запознати, това не е случайно. Те смятат, че ако Християн Гущеров реши да асфалтира улицата, ще го направи на момента. По този начин обаче ще улесни достъпа до имота си и няма да могат да се отърват от клюкарските погледи. А така, виждайки, че улицата е цялата в кал, малцина биха се прежалили да прешляпат през нея, за да стигнат до имота на младото семейство. По всичко личи, че Мара Отварачката се е уредила повече от добре и е подсигурила старините си, ако разбира се успее да спази условието от договора да остане вярна на съпруга си.