Кела загуби 500 000 евро

Кела загуби 500 000 евро
5 (100%) 1 vote

Пламен Дишков – Кела изгоря с 500 000 евро

Пламен Дишков – Кела стана жертва на измама. Мафиотът изгоря с 500 000 евро. Той е бил въвлечен в измамническа схема от личната сводница на Жоро Илиев – Розалия Тинкова. Дамата завлече десетки известни българи с пари. Сред жертвите й е и самият Пламен Дишков.

Изпечената измамница успя да му измъкне половин милион евро още през времето, когато той беше обявен за издирване от Интерпол.

Розалия Тинкова живее от 2007 година на остров Бали. В началото на 2011 година тя и Кела се срещнали в Португалия. Срещата е била по инициатива на Тинкова. Тогава тя предложила на мафиота да започнат съвместен бизнес проект за строежа на ваканционно селище на остров Бали.

Кела

Кела стана жертва на измама

Предприемачката се познава с Кела от времето, когато беше шефка на модната агенция на ВИС „Ексграунд“ и уреждаше целия БГ ъндърграунд с момичета.

Приближената до Жоро Илиев успяла да убеди Кела, че остров Бали е перфектното място за инвестиция – храната е много евтина, а природа уникална. Островът се счита за едно от най-красивите кътчета на света заради безкрайните плажове. Той се простира на площ от 6000 кв.км.

Розалия Тинкова успяла да убеди мафиота да инвестира чрез нея в строежа на вилно селище върху площ от 20 дка. Тя споделила с Кела, че вече има одобрен архитектурен план за строителството, а парцела ще вземе на концесия за 50 години от правителството.

Бившата модна шефка излъгала Пламен Дишков, че къщите ще бъдат в типичния за острова архитектурен стил – екстериор, наподобаващ дървена къщичка със сламен покрив и модерен интериор. В курорта целогодишно има туристи, а наемът на подобна вила е 10 000 евро на месец. Цената на такава вила в Бали е около 150 000 евро.

Розалия Тинкова поискала от Кела 500 000 евро. Единственото му условие било да не купува „на зелено“. След няколко месеца тя му предоставила фалшиви нотариални актове на имоти там и по този начин успяла да измъкне от него половин милион евро, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар