Истината за Димитър Рачков излезе наяве

Гласувайте за статията

Дългопазената тайна на Димитър Рачков излезе наяве

Димитър Рачков не пропуска възможност да изтъкне, че е роден в Бургас. За водещия на „Като две капки вода“ безспорно голяма гордост е фактът, че той е роден в града на величия като Георги Калоянчев, Хиндо Касимов, Нейчо Попов. Той не пропуска възможност да подчертае привързаността си към родния си град.

Оказа се, че комикът крие истината за родното си място. Той не е роден в Бургас, а в Твърдица, научи „Всеки ден“. Въпреки, че е обявен за почетен гражданин на малкото градче, незнайно защо упорито продължава да настоява, че е роден в Бургас.

Димитър Рачков

Димитър Рачков лъже, че е роден в Бургас

Решението за обявяването му за почетен гражданин е взето през 2013 година от Общинския съвет в Твърдица. Мотивите на общинските съветници са, че комикът е силно привързан към родното си място.

Актьорът е прекарал по-голяма част от детството си в морския град, тъй като родителите му решили да напуснат Твърдица и да се заселят в големия град в търсене на по-добър живот.

Въпреки, че Димитър Рачков крие истината за родното си място, Твърдица е мястото, където той намира спокойствие и обича да си почива. Самият той не веднъж е споделял в свои интервюта, че има къща там.

Къщата на комика е издигната на мястото на родния му дом. За строежа й той брои 100 000 лв. Едно от любимите занимания на тв водещия, докато е в родния си край, е ловуването. Той е член на местната ловна дружинка.

Димитър Рачков споделя, че обича да ловува не заради спорта, а заради близостта му с природата, когато е на лов.

Освен към родния си край, комикът е много привързан и към майка си. Родителката му е тази, която му оказа безценна помощ в момента, в който майката на сина му беше зад граница заради снимките на „Съвайвър“, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар