Ненчо Балабанов ще спечели Като две капки вода

Макар шоуто Като две капки вода да не е стигнало до финала, победителят вече е ясен.

Един от сигурните финалисти в Като две капки вода е имитаторът на Бойко Борисов – Ненчо Балабанов. От екипа на шоуто обаче издават, че освен сигурен финалист, той ще бъде и победителят в новия сезон, пише„Всеки ден", позовавайки се на свои източници.

Новият любимец на публиката придоби известност именно с имитацията на премиера Бойко Борисов. Ако някой чуе само гласа му, със сигурност ще се обърка, че говори министър-председателят.

[caption id="attachment_439598" align="alignright" width="300"]Ненчо Балабанов ще спечели Като две капки вода Ненчо Балабанов ще спечели Като две капки вода[/caption]

Още отсега именно Ненчо Балабанов се очертава като фаворит за голямата награда в Като две капки вода лек автомобил. Запознати твърдят, че актьорът успява да набере популярност по-бързо и от чалгаджията Фики Стораро. Почитателите му, се увеличават с всеки изминал ден и сякаш никнат като гъби.

Оказва се, че екипът на Като две капки вода работи усилено по задачата да превърне Ненчо Балабанов в краен победител. Актьорът бе приет под крилото на Магърдич Халваджиян, който го назначи на работа в предаването си „Господари на ефира”. Звездата от Музикалния театър се превъплъщава в образа на Бойко Борисов в предаването на Халваджиян.

Безспорен е фактът, че Ненчо Балабанов се представи отлично още в първото живо предаване на Като две капки вода като влезе в ролята на младата певица Прея. Странното в случая обаче бе, че не той обра най-високите точки на журито. Победител стана актьорът Филип Аврамов, който влезе в ролята на корееца PSY, а негов подгласник бе Азис, който имитира Лили Иванова. От занаята обаче издават, че това е стратегия, която има за цел да направи някой от участниците победител. В началото даденият участник получава незаслужено ниски оценки, за да се надъха публиката да гласува в негова полза. Дори и да изгуби няколко битки по пътя към върха, в крайна сметка Ненчо Балабанов ще спечели войната, издават запознати.