Наталия Кобилкина стана милионерка

Наталия Кобилкина стана милионерка
5 (100%) 2 votes

Наталия Кобилкина отдавна е натрупала първия си милион

Наталия Кобилкина е на път да надмине най-успешните бизнес дами у нас. Оказа се, че пресметливата рускиня отдавна е натрупала първия си милион. Оборотът, който тя реализира месечно от дейността си, възлиза на 140 000 лева. От тази сума чистата печалба за Наталия Кобилкина е в размер на 80 000 лв.

Почти всеки ден тя провежда курсове и семинари, за които желаещите са стотици. Рускинята учи посетителите на организираните от нея мероприятия как да бъдат щастливи във всеки един аспект от живота си. Всеки желаещ да присъства на курсовете и семинарите, организирани от нея, трябва да се бръкне с най-малко 300 лв, разкри източник на Хот арена.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина спечели 2,5 милиона лева само за 3 години

Приходите на амбициозната рускиня скачат няколко пъти през летния сезон. Тогава Наталия Кобилкина организира екскурзии, на които изнася лекциите си. Допълнителна печалба за амбициозната рускиня са и книгите й, които до този момент са 4 на брой.

За психоложката работят 25 души. Разходите й на месец са около 40 000 лв. В тях са включени и заплатите на подчинените й.

Източникът на електронното издание разкри, че откритието на Слави Трифонов разполага с 2,5 милиона лева в банковите си сметки. Психоложката планира да разшири бизнеса си. Тя възнамерява да открие фирма в Англия.

Както вече стана ясно, Кобилкина се е сдобила наскоро и с луксозно жилище в тузарски столичен квартал. Психоложката е съседка на Евгени Минчев. Кооперацията, в която живее тя, наподобава повече хотел. Луксозният жилищен комплекс носи името Анастасия. Архитектурният проект е дело на едни от най-известните американски архитекти. Първоначално е било замислено луксозната сграда да бъде построена в квартал „Горубляне“, но в последствие строителният предприемач решил да я построи в тузарския квартал „Манастирски ливади“.

За луксозната придобивка рускинята е броила сумата от 100 000 евро и твърди, че си заслужава всеки цент. Кооперацията разполага със СПА център, фитнес център, ресторант и няколко бутика. Жилищната сграда се охранява денонощно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар