Емилия се срина психически, не е на себе си след наградите!

Емилия изпадна в тотална депресия. Поп фолк дивата се отчая след ежегодните награди на Планета ТВ. Певицата спечели награда за най-артистично присъствие във видеоклип. Жената на ресторантьора Коко Динев обаче обра куп негативи в социалната мрежа заради престижната статуетка. Поп фолк дивата си „спечели” купища негативни коментари заради стар хит на бившата певица Вероника.

След успешен старт, бившата пайнерка се оттегли и започна собствен бизнес в областта на модата. Емилия обаче взела старата й баладична песен и с нея се яви на ежегодните награди на музикалния канал. Поп фолк дивата Емилия обаче има напълно законното право да изпълнява песента на Вероника, защото за това тя си е платила и издължила на екс колежката си.

[caption id="attachment_439491" align="alignright" width="300"]Емилия Емилия не може да преживее лесно предателството[/caption]

Тези, които са настроени против блондинката обаче я разпънаха на кръст, понеже подчертаха, че тя няма право да използва тази песен и с нея да печели награди. Това накарало певицата да се разстрои напълно. Припомняме, че преди ежегодните награди на Планета ТВ пък нейни верни фенове написаха сърцераздерателно писмо до шефа на музикална компания „Пайнер” Димитър Димитров.

Те написаха, че крайно време е тяхната любимка да спечели награда. Причината за искането им се базира на факта, че Емилия е работохоличка, има много участия из цялата страна и извън нея, сътворила е много нови песни, повечето от които са се превърнали в безспорни хитови парчета.

Нападките обаче, които понесла Емилия я навеждат на мисълта да се откаже от старото парче на Вероника. Тя обмисля варианта да си върне правата върху него и повече да не го изпълнява.