Истината за това, което е правил Бирмата, вбеси Преслава!

Преслава все още не може да се отърве от сянката на Жоро Малката Бирма. Телефонът на „Певицата на годината” все още е подслушван от приятеля й. Пайнерката получила от него скъп дар, телефон, който имал устройство, което показвал с кого и какво говори неговата любима.

Тежкарският телефон Преслава получила преди две години. Тогава една от най-вървежните пайнерки и милионера били още гаджета. Болезнената ревност на богаташа е пословична и затова той искал да държи всеки един миг любимата си под око, като я подслушва с кого разговаря.

[caption id="attachment_439483" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава бясна от шокиращата истина за Бирмата[/caption]

Заради тази му болезнена ревност двамата се разделиха. Двойката си даваше шанс няколко пъти, но без успех. Ненормалната ревност на Жоро Бирмата помогнало това да не се случи отново и отново. Припомняме, че Преслава и Жоро Бирмата заживяха под един покрив и дори се заговори, че ще минат под венчило. Непрекъснатите скандали и купоните до зори със знойни хубавици накараха Преслава завинаги да напусне богатия дом на Бирмата.

След това двамата се опитваха няколко пъти отново да си дадат шанс. Но при едно от участията й в морска дискотека певицата и богаташа отново се скараха. След като първоначално разговаряли кротко, изведнъж поп фолк дивата избухнала и запратила в лицето на любимия си стъклена чаша. Тя му сцепи веждата, а той рипна да я удари. Само гардовете на заведението предотвратили грозното меле. След това колегата й Азис се опита отново да помири двойката.

Бирмата и Преслава трябваше да заминат с приятели на ваканция в Дубай, но отново кавгата на летището им попречи да стоплят отношенията си. Накрая последния бой тотално раздели богатия мъж от поп фолк звездата. Това се случи след награждаването на Планета ТВ. Певците и певиците празнуваха в столична дискотека. На дансинга танцували наградената със статуетка „Певица на годината” Преслава, заедно с топ певеца сред мъжете Фики Стораро.

В един момент там нахлул и Жоро Бирмата. При гледката, която видял, как на дансинга Фики се натиска с любимата му, кръвта му кипнала и мелето станало. Според упорития слух Бирмата не може да забрави Преси и се мъчи да намери начини отново да си я върне.