Диляна Попова изоставена окончателно от Асен Блатечки

Актьорът Асен Блатечки окончателно заряза красивата Диляна Попова и новородения си син Борил, за да се върне при жена си – пише „България днес”, като се позовава на близки до моделката. „Слуховете са верни. Асен Блатечки и Диляна Попова не са заедно и тя сама гледа малкия Борил. Общо взето е самотна майка, добре че е семейството й, което й помага за детето, когато тя е ангажирана” – разказва доверен приятел на манекенката. Краят на отношенията между актьора и синеоката моделка настъпил около Коледните и новогодишните празници, когато звездата от „Стъклен дом” заявил, че се връща при жена си и дъщеря си, тъй като не можел повече да ги кара да страдат заради неговата мимолетна авантюра.

[caption id="attachment_439484" align="alignleft" width="300"]Асен Блатечки и Диляна в краткото време, през което бяха заедно Асен Блатечки и Диляна в краткото време, през което бяха заедно[/caption]

„Заряза я с бебе на ръце заради Катерина. Не успя да се пребори като истински мъж за любовта им и се поддаде на манипулации от страна на жена си” – твърдят запознати. „Това определено не е най-доброто развитие за Диляна. Като направиш дете на една жена, е редно после да си до нея и бебето, да се грижиш за тях” – критикува актьора щерката на Данчо Караджов Лора. Певицата призна, че според нея Диляна Попова е страхотна майка и именно тя била човекът, който я посъветвал да роди дъщеря си Алиса със секцио, както и задължително да замрази стволови клетки на детето. „На красивите жени не им върви в любовта и това си е” – коментират съдбата на топмоделката ни из светските среди и напомнят, че Диляна Попова трудно преживя раздялата си с Дичо преди години, а когато пак откри любовта и роди дете, й се налага да го отглежда сама, отново изоставена. За последно скандалната двойка засвидетелства своята връзка на премиерата на последния филм на Асен Блатечки „Съдилището” в края на ноември, миналата година. Именно тогава май е било началото на края – коментира изданието.