Кой направи тези синини на Мира Добрева?!

Водещата Мира Добрева преди дни се яви бушонирана в студиото на Българската национална телевизия. Телевизионерката, която води предаването „Отблизо с Мира” не успяла да скрие белезите по лицето си, въпреки тоновете грим и фон дьо тен.

Въпреки че колегите й запазили мълчане и не се набъркали в това откъде атрактивната брюнетка е получила нараняванията, тя не издържала и започнала да обяснява. Тя заявила, че съпругът й не й е посегнал, а била паднала от колело, когато се разхождала в „Южен парк”.

Какво колело обаче, се питали колегите й предвид миунсовите температури навън и огромните преспи сняг. В тях все пак останало съмнението, че водещата нещо послъгва и не казва истината.

[caption id="attachment_439478" align="alignright" width="300"]Мира Добрева Мира Добрева се появи със странни синини в студиото[/caption]

Мира Добрева се омъжи за продуцента Жоро Торнев през 2007 година. Семейството се радва на няколко години безоблачно щастие. С тях живее 14-годишната дъщеря на красивата Мира от първия й брак и сина им Жоро, който е плод от любовта й с продуцента. Но от известно време плъзна мълвата, че съпругът й има връзка с актрисата от „Шоуто на Канала” Ани Михайлова.

Блондинката е доста надарена в горния балкон и привлича прекалено често вниманието върху себе си с палавия си нрав. Тогава обаче Мира яростно отблъсна вниманието на жълтата преса към личния им живот. Тя попита реторично дали има снимки или някакви доказателства, че двамата са любовници от доста време и той я издържа. След което Мира Добрева защити семейната чест, като рече, че мъжът й не би й причинил подобно нещо и то пред медиите. След което водещата се затръшка как ще обяснява измислиците на майка си и на майката на съпруга си.

След това нещата се потушиха до този момент, когато любопитството към семейството на Мира Добрева отново ескалира. Явно нещата не са били толкова безобидни и може би между двамата съпрузи има определено напрежение. Дали отново причината е в развалените отношения между Мира и съпруга й Жоро Торнев и евентуалната му колежка, която все пак ще се окаже и негова любовница. И то не от вчера. А и не е за пренебрегване слуха, че палавника миналото лято отново кръшнал на половинка си. Този път на прицел била шефка на рекламна агенция, а любопитството и скандалите на Мира мъжът й потушавал с шамари и юмруци?!