Азис определено блесна с имитацията си на Лили ИвановаАзис предизвика сериозно одобрение след представянето си като примата

Азис буквално взриви зрителите на "Като две капки вода". Ромският славей имаше нелеката задача да влезе в кожата на гранд дамата на родната естрада Лили Иванова и да изпълни нейна песен на сцената на шоуто. Нещо, което предизвика сериозни дискусии сред зрителите и онлайн потребителите още преди самото изпълнение.

[caption id="attachment_439447" align="alignright" width="300"]Азис блесна като Лили Иванова Азис блесна като Лили Иванова[/caption]

Много хора се изказаха против Азис, намирайки за подигравка чалга изпълнител, при това с малцинствен произход, да пее песен на примата на родната естрада. И изобщо да я имитира. С изпълнението си снощи обаче Васил успя да затвори устите на критиците си. Дългоочакваната му поява определено заслужи аплодисментите както на публиката, така и на зрителите пред малките екрани.

Певецът се постара максимално да влезе в образа на примата като не скри, че му е изключително нервно, тъй като става въпрос за една от най-големите ни звезди и той не е убеден, че се е справил съвършено със задачата.

Тъй като съвършена може да бъде единствено самата Лили. Изпълнението му успя да развълнува и самото жури, които не скриха одобрението си от чутото и видяното. Продуцентът на "Като две капки вода" Маги Халваджиян, изригна, заявявайки, че с изпълнението си на сцената Азис е показал защо всъщност е в шоуто. "Нека сега всички видят, че преди да се плюе, трябва да се види", категоричен беше арменецът.

Дори и най-отявленият критик на поп фолк музиката и поп фолк изпълнителите - Фънки, не скри, че представянето на Азис е било блестящо и му е харесало.

За тези, които не са успели да видят изпълнението на ромския славей снощи - можете да го гледате във видеото.