Без алкохол животът ми стана много по-добър

Гласувайте за статията

Доказах на себе си и на другите, че без алкохол животът ми може да се промени, ама много

алкохол

Без алкохол животът ми стана много по-добър

Пиша ви по повод многобройните публикации в мрежата, че алкохолът се отказва трудно. Може да е така за хора, които цял живот са пили и не са могли да живеят без алкохол. Аз не съм такъв. Аз пиех, но не бях някакъв такъв, дето да пие много. Сигурно защото нося малко, или не знам, но много бързо се напивах. Иначе пиянството ми беше само през уикенда, или по време на отпуска. Но всички ми знаеха слабото място и непрекъснато ми обясняваха как трябва да спра. Сега аз им доказах, че без алкохол животът ми е по-добър. Това го доказах и на мене си, но най ми е хубаво да виждам, че те са си променили мнението за мен. Иначе аз алкохола го отказах с капките Алкофитал. Взимах ги известно време и не ми се пиеше. Много добре ми беше даже и знам, че това добре ще продължи още дълго време.

Капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола. Когато човек ги взима, придобива една непоносимост към алкохола, и не може да пие много, защото му става лошо. Иначе аз за тези капки знам отдавна, но все не ми стискаше да започна да отказвам алкохола.

Мисля че за това нещо човек трябва да има вътрешна увереност и да си е взел решението за него си. Колкото и да ми обясняваха, че е вредно да се пие, аз не разбирах и не исках да знам. Сега промени мисленето си, промених и лошите си навици, а това промени и живота ми.

Панчо Христов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар