Радина Кърджилова сияе от щастие след подаръка на Деян Донков!

Деян Донков купи лукзозен апартамент за любимата си Радина Кърджилова. Жилището е от осемдесет квадратни метра и се намира в центъра на столицата, в квартал „Петте кьошета”. Апартаментът струва осемдесет хиляди евро. Половината от тях актьора е дал кеш, останалите са срещу кредит от банката.

Деян Донков е на щат в Народния театър, а има и доста странични участия и ангажименти. Като гарант за банковия заем е била неговата приятелка Радина Кърджилова, така че вноските ще си поделят двамата влюбени.

[caption id="attachment_439402" align="alignright" width="300"]Радина Кърджилова Деян Донков купи прекрасен апартамент за Радина Кърджилова[/caption]

Жилището се намира в стара сграда, но е ремонтирана основно и предлага възможност за един модерен живот. В момента се извършват още довършителни работи, а двамата гаджета са се заели да търсят и подходящи мебели за обзавеждане. Преди тава двойкатаживееше под наем, но след Нова година Деян обещал на приятелката си, че ще има ново жилище. Двойката е сред най-скандалната и най-коментирана в арт средите.

Радина много пъти е срещала шамарите и юмруците на юлбимия си. Тя дори е била на няколко пъти в болницата със счупена челюст и зъби. Любовта им е силна, страстна и много опасна. Но въпреки това странната двойкса се обича. Новото жилище разполага с огромен хол, голяма спалня, кипра кухня и о-малка стая. Тя най-вероятно ще бъде стаята на бъдещото им дете. Защото Радина Кърджилова е обещала да дари любимия си с наследник.

В артистичните среди упорито се говори,че Деян и Радина често се явявали на работа в съмнителен външен вид. Двамата били на „ти” с омайващи субстанции и затова цирковете и побои щата помежду им били твърде зрелищни, а те самите трудни за озаптяване.

Според колеги и приятели младата надежда на театралните среди се отдала на вредните вещества след запознанството си с Деян. Преди това тя не ги приемала, но за да бъде едно с него се пристрастила. Емоционалните й изблици обаче били нейна запазена малка и тя ги е имала още по времето, когато ходеше със сина на кинолегендата Иван Иванов, рапъра Стефан.