Никой не е предполагал подобна история за Наталия Кобилкина!

Скандалната рускиня психолог Наталия Кобилкина била съвсем различна в ранните си детски и тийнейджърски години. Родената в Ростов на Дон провокативна, нахакана, дори разюздана учителка по креватни ласки, техники за телесно отпускане и различни методи за наслада в леглото била задръстено, свито и заекващо момиче. Семейството й било крайно набожно.

Баща й искал тя да стане невеста на Бога и затова старателно я подготвял да влезе в лоното на руската християнска църква. Семейство Кобилкини с трите си дъщери били редовни посетители на неделните служби и строго спазвали всеки пост. На нощното шкафче на Наталия Кобилкина стоял винаги дебел молитвеник. Тя била скромно, свито, асоциално дете, не общувало почти с никой. В училище й се подигравали заради „конската й фамилия”, а и поради говорния й дефект и заекването.

[caption id="attachment_439398" align="alignright" width="300"]Наталия Кобилкина Кой би предположил, че Наталия Кобилкина е щяла да става монахиня?![/caption]

Това страшно депресирало младото момиче.Комплексирана, че не говори правилно и заради свития си характер тя търпяла подигравките на съучениците си и мечтаела за деня, когато ще вземе фамилията на съпруга си и ще се отърве от своята. Това траяло до 15-ия й рожден ден, когато тя се примирила с решението на баща си, че ще стане монахиня. Но на тази възраст незнайно защо се увлякла от психологията. Баща й бил против.

Щом момичето му се отказвало от смирения живот на монахиня значи е по-добре да стане нещо по-солидно, като например лекар, адвокат или инженер. Но Наталия Кобилкина упорито четяла за това как да управлява мислите и желаният на на хората и записала да следва психология.

Преломен момент в нейния живот се оказал още един факт. Майка й я завела на една от лекциите на руския психолог Николай Козлов в Москва. Той я изправил пред стотина души публика и постепенно чрез неговите техники и думи тя завинаги се отървала от заекването.