Мая Манолова затънала в снежните преспи край Кърджали!

Мая Манолова била ужасена от случилото се с нея в преспите. Депутатката от БСП разкри в сутрешните новини на ТВ7, че била страшно, когато се прибирала снощи от Кърджали. Народната представителка била заминала по работа в южния град, когато на връщане била застигната от бедствието. Заради задръстването по пътищата, купищата сняг, непочистените шосета и задръстването до София тя се предвижвала цели седем часа.

Неописуемо страшно било положението по пътищата, разкрива ужасената депутатка. Тя веднага задействала различните институции и органи, които са заангажирани с проблемите по пътищата. Тя разкри, че все пак нещата са се оправили, като не забрави да подчертае, че се измъкнали от ледения ад, но не защото тя е депутат.

[caption id="attachment_439368" align="alignright" width="300"]Мая Манолова Мая Манолова разказа, че преживяла истински ужас в преспите[/caption]

Все пак Мая Манолова призна, че за тази ситуация и за обилните снеговалежи се е знаело от преди, чрез метеорологичните прогнози, затова съответните служби е било редно да вземат превантивни мерки. А не сега, когато е настъпил своеобразен хаос и обстановката буквално по пътищата е кошмарна.

Освен това за много области е бил обявен предварително код червен, което е могло да подскаже съответните служби да вземат мерки, за да ограничат по малко от малко бедствието.

Мая Манолова не забрави да коментира и оставката на външния министър Веселин Вучков. За нея той е единствения човек в правителството на Бойко Борисов, който е дал заявка, че иска да прави реформи. Щом Бойко Борисов е приел оставката му това означава, че кабинет „Борисов 2” няма намерение да прави никакви реформи.

Депутатката от БСП е доволна, че в политиката навлизат повече жени. Тя коментира и кандидатурата на Румяна Бъчварова за поста вътрешен министър. Тя я познава като добър политик в годините назад, но не знае как ще се справи на поста и дали наистина е толкова добра.

Народната представителка иска вече да се спре с шуробаджанащината във властта и тогава нещата ще тръгнат доста по-добре. Не скри, че е получила много честитки и цветя по случай празника 8-ми март. Изненадващо, три гербера й е подарил човека до нея, бившия министър Ангел Найденов.