Глория изби рибата - маже си лицето с мазнина от задницата си!

Нова техника за младост тресе звездите. Модата е странна, за да не се каже, че е доста налудничава. Тя стана хит сред хайлайфа не само у нас, но и на запад. При нея се взимат мазнини от задните части и от коремните области по време на липосукция. С тях се маже лицето, като след тази процедура се подмладяваш над десетина години.

Това става възможно чрез специален крем, който се изготвя от тези извлечени мазнини. Процедурата трае цели три години, като цялата стойност на модерната козметика струва пет хиляди лева. Целта на тази манипулация е да не се използват инжекции с ботокс, които са доста болезнени и понякога дори се оказват опасни.

[caption id="attachment_439328" align="alignright" width="300"]Глория Глория е сред първите нашенки, ползващи тази потресаваща терапия[/caption]

В магазините мрежи има вече кремове, което използват в състава си клетки. Но тази процедура е уникално и иновативна, защото се използват клетките на дадения човек, напълно индивидуално.

Според информацията десетина българи вече използват новата иновативна система за подмладяване. Сред тези експериментатори е и поп фолк певицата Глория. Поп фолк дивата от Русе е известна със своята пристрастеност към методите за подмладяване и пластичните интервенции. Певицата държи първенството по игра на скалпела не само по лицето си, но и по тялото.

Тя бе първата от известните дами, които са се престрашили да махне едно ребро от талията си. Една от последните промени, които фолкаджийката си направи е за изразителна брадичка. С нея тя иска да даде н лицето си по-голяма изразителност, като си вкара импланти в брадичката. Този прийом в пластичната хирургия се използва и от много холивудски звезди.

Лифтинг, липосукция, премахване на излишните килограми, премахване на стрии и целулит са само малка част от интервенциите, които Глория е използвала в името на стройната фигура и перфектната си визия.