Елен Колева е майсторка да отключва агресията на Сашо Майонезата!

Елен Колева е актриса, която приема винаги придизвикателствата и не се пречупва пред тях. Тя разказа в студиото на Люба Кулезич, че е преминала през много и различни трудности. Когато била съвсем малка умира нейния баща.

После тя има продължителна, шест годишна връзка с двадесет и пет години по-големия от нея милионер Александър Найденов. Връзката им е белязана с много трусове и премеждия.

[caption id="attachment_439324" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева съумява да подлуди Сашо Майонезата с всеки свой ход[/caption]

Тежкият характер на Сашо Майонезата и красивата актриса преминава през различни перипетии, като накрая богаташът излива куп грозни думи и прави различни гадни неща за бившата си любовница. Богаташът заряза жена и две деца заради много младото си гадже, но и с нея нещата за циклят.

Според Елен Колева за това е виновен трудния и ревнив характер на бизнесмена. За Сашо Найденов причината е в това, че приятелката му, докато е била с него е имала и още паралелни връзки с други мъже. Дори като неин любовник по това време се спрягаше и името на Иво Аръков, бившото гадже на Мика Стоичкова.

Като нейни приятели, с които хубавицата е мачкала чаршафите е много други колеги. След като добилата скандална известност актриса се раздели с него окончателно, започнаха и мъките й. Найденов я обвинява, че го е лъжела и мамела.

Затова той си взе всички подаръци, които й е направил, като луксозна кола и апартамент. Милионерът не се спря дотук и направи така, че Елен Колева остана без работа. Актрисата беше на щат в Народния театър, но след намесата на Сашо Найденов тя бе уволнена оттам. Въпреки това Елен Колева разкри, че не е подозирала , че е толкова силна и може с открито лице да приема предизвикателствата и да се бори достойно за чистото си съществуване.

След тези нейни думи и изказвания агресията на Сашо Найденов се отприщи с още по-голяма сила към нея. Той дори заплашил с още по-силни думи, но актрисата каза, че не се страхува от физическа саморазправа. Все пак тя е убедена, че със силния си дух ще преодолее и това предизвикателство и наистина ще намери точния мъж, с когото иска да прекара остатъка от живота си.