Годжи и бившата му съпруга са на път отново да се събератГоджи беше изловен на романтична вечеря с бившата си жена

Годжи е на път да се събере отново със съпругата си. Басистът е бил изловен на романтична вечеря преди няколко дена в компанията не на поредната млада балерина, а на единствената жена, която успя да го заведе пред олтара - Даниела. Гости на лъскавото заведение, намиращо се на "Симеоновско шосе" разказват, че Георги Милчев се държал изключително галантно с бившата си половинка и при всяка удобна възможност се протягал през масата, за да я хване за ръката.

[caption id="attachment_439296" align="alignleft" width="300"]Годжи се ожени за Даниела през 1987 година Годжи се ожени за Даниела през 1987 година[/caption]

Предвид близостта, която двамата демонстрирали, нищо чудно да са решили да дадат втори шанс на връзката си и да я подновят. Бившите съпрузи са разведени от около 16 години, през които Годжи успя да си изгради образ на плейбой най-вече заради връзките си с танцьорки и манекенки, които сменяше като носни кърпички. Единствено балерината от Магаданс Станислава успя да го задържи за по-дълго до себе си, то и тя не успя да го накара да се ожени за втори път.

За Даниела Милчев се жени едва на 18 години, след като двамата се запознават още в девети клас. Малко след сватбата се ражда и детето им, но бракът им не издържа. Милчев неведнъж е изтъквал, че е готов на всичко, за да запази свободата си, тъй като има обеца на ухото от бързата си женитба, предават от hotarena.net.

Очевидно обаче годините на самота и несполучливи връзки са накарали 45-годишният басист да размисли и отново да се върне към първата си любов. Освен с Даниела и Станислава, другата сериозна връзка на звездата беше с танцьорката Зорница от балет "Дива.