Десислава буквално изригна от гняв към хейтърите!

Поп фолк дивата Десислава е поредната поп фолк звезда, която изригна на страницата си във Фейсбук. Певицата се върна отново в музикална компания „Пайнер”, която преди това беше напуснала, за да прави самостоятелна кариера. Фолкаджийката останала неприятно изненадана от отрицателните думи за нея в социалната мрежа.

Припомняме, че тя се яви на ежегодните награди на Планета ТВ по боди, което накара фенове и потребители на Фейсбук да изсипят куп неприятни и дори грозни думи по неин адрес. Част от тях бяха, че блондинката е напълняла и пред погледите на публиката развявала напращели бедра и задница.

[caption id="attachment_439265" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава избухна жестоко срещу хейтърите[/caption]

Наскоро тя представи и видеото си към най-новото си парче „Не го прави” и това също накара хората да коментират. Явно не така, както тя е искала. Затова на страницата си в социалната мрежа поп фолк звездата написа своето мнение.

В него блондинката попита как може ние, българите да сме най-добре в плюенето, оплюването, злобата и завистта. Тя продължи с коментара си като заяви, че няма нищо чудно и необичайно в това да не се хареса на всички някоя нейна песен, както и клип към нея. Това обаче според певицата не е повод да се излее цялата злоба върху него. Нормално и цивилизовано е по-скоро да се коментира дали се харесва или не песента, и да се спре дотук.

Фолкаджийката продължи с коментара си по тази щекотлива тема, като заяви, че за никого не е добре да бъде сравняван който и да е певец с друг и то по най-пошлия начин. Просто нещата наистина трябва да се стопират до един определен начин и повече да не се продължава с това ровене на дребно с цел да се захапе и то да се захапе до кръв.

Така че не само да кърви, но и зверски да боли. Десислава не знае на какво се дължи тази злоба, при положение, че тя не е направила нещо подобно към никой, не е плюла, клеветила или сторила зло на който и да е човек. Гласовитката твърди, че никога не е разбирала подобно поведение. Накрая на посланието си Десислава заяви, че много по-добре е да „се опитваме да правим добро, защото това наистина си заслужава”.