Алисия съсипа Ники Михайлов, върна му го тъпкано!

Алисия се уреди набързо с ново гадже. Певицата наскоро даде гръб на четиригодишната си връзка с националиня вратар Ники Михайлов. Бдителни папараци наскоро щракнаха поп звездата на „Ара мюзик” да слиза от джип висока класа със затъмнени стъкла.

На тротоара пред нея я чакаше огромна кошница с цветя. Най-вероятно те са заради рождения ден на певицата, който беше на 1-ви март. Но по-забележителното в случая е тузарския джип.

[caption id="attachment_439259" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия замени Ники Михайлов с далеч по-мастит от него[/caption]

Опънатото возило не е по джоба на богаташа Петър Генчев. Въпреки че бизнесмена от Стара Загора е доста имотен и той беше спряган за заместител на Ники Михайлов в леглото и сърцето на фолкаджийката, той не може да си позволи подобно возило. Модерното бижу не е и на сина на шефа на БФС Боби Михайлов.

Въпреки че националния вратар, който в момента пази вратата на турския тим „Мерсин” и има цял автопарк на разположение не може да се изфука с подобна тузарска придобивка. Гъзарията е по силите само на мутренски бос или на мастит олигарх, разкриват спецове по лъскавите автомобили. Засега не е ясно кой е баровеца, който е стоплил сърцето на поп фолк дивата. Мистериозният й любовник ще бъде разкрит в най-скоро време, но по-важно е другото.

Личи си, че вероятния шеф от подземния свят умее да глези поп фолк дивата. Така, както не беше го направил за четирите години докато бяха заедно вратаря Ники Михайлов. Припомняме, че през тези години съвместен живот той подари на певицата само едно Ауди и то втора ръка.

Една от версиите, че Ники Михайлов и Алисия се разделиха заради бившата поп фолк певица Никол, която после сее пробвала неуспешно и известно време като модел. Тя е била стара тръпка на Ники Михайлов и често е отскачала до къщата на Нике в Турция, когато Алисия е отсъствала. Но забежките на вратаря най-после омръзнали на поп фолк звездата и тя реши окончателно да се разделят.