Застаряващият плейбой Ицо Стоте манекенки даде прошка на биляна Евгениева за изневярата й с Благо Георгиев

Бизнесменът Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки, е подновил отношенията си със своята бивша годеница Биляна Евгениева – пише „Уикенд”. Преди седмица застаряващият плейбой и плеймейтката с най-дългите бедра бяха засечени от агенти на изданието в елитен столичен ресторант. Миналия четвъртък бизнесменът резервирал маса за четирима в сръбски ресторант над Околовръстния път на столицата. В уречения час Сираков пристигнал под ръка с Евгениева, за която се сгоди точно по същото време преди година. Красавицата от Перник обаче не стигна до брак с милионера, след като в разгара на лятото му сложи рога с футболиста Благо Георгиев. Септемврийската сватба бе своевременно отменена, а колекционерът на засукани дами натири невярната си годеница.

[caption id="attachment_439249" align="alignleft" width="300"]Годежното парти на Ицо Стоте манекенки и Биляна преди година Годежното парти на Ицо Стоте манекенки и Биляна преди година[/caption]

На вечерята към него и плеймейтката се присъединила и друга двойка. Въпреки клетвите му, че няма да прости изневярата и е невъзможно отново да се събере с Биляна Евгениева, Ицо Стоте манекенки е нарушил своите принципи. Сбирката очевидно е била с повод, тъй като цялата вечер компанията вдигала наздравици, предимно насочени към бившите годеници. Тяхното държение един към друг пък с нищо не подсказвало, че са се озовали на вечерята просто като приятели. Точно обратното – не криели възродената си любов. На вечерята те се държали дори за ръце – знак на интимност, показващ възродените им чувства. За сметка на Ицо Стоте манекенки компанията се почерпила обилно с изискани и скъпи ястия. Гъши дроб, манатарки в масло е телешки джолан с гъби заситили глада им. Според други плеймейтки колежката им Биляна отново е успяла да влезе под кожата на бившия си годеник. Двамата подновили отношенията си от има-няма месец, но Ицо Стоте манекенки все още не е върнал ключа от дома си на палавата госпожица – отбелязва изданието.