Лили Иванова е извън себе си от бяс заради факта, че Азис ще я имитира в "Като две капки вода"Лили Иванова скочи срещу продуцентите, шоуто и самия Азис

Лили Иванова изригна срещу Азис. Примата на родната естрада е извън себе си от яд заради факта, че именно на ромския славей се е паднала задачата да влезе в нейния образ и да изпълни нейна песен в "Като две капки вода". А това буквално изкарало Лили извън кожата й от яд.

[caption id="attachment_439245" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова е бясна, че Азис ще я имитира Лили Иванова е бясна, че Азис ще я имитира[/caption]

Примата не можела да разбере защо винаги на най-големите идиоти позволяват, да се възползват от името й и да я имитират. "Някой искал ли ми е разрешение? Да трупа слава за моя сметка и на мой гръб", беснеела разгневената звезда пред близките си. Певицата била толкова бясна, че дори обмисляла да се обади на продуцентите на шоуто и да им забрани да се възползват от личността й. Като дори е готови да ги съди, ако се наложи, научиха от Агенция ПИК.

Лили Иванова не можела да се примири, че образът и една от най-емблематичните й песни ще бъдат представени не от кой да е, ами от Азис. Който, не стига, че е с ромски произход, ами на всичкото отгоре е и чалгаджия. Певецът не скри радостта си от избора, който му се падна, но Лили е точно на другия полюс откъм чувства.

Това е втория път, в който примата на родната естрада скача срещу предаването. Миналият сезон на шоуто отново я разгневи, след като актьорът Деян Донков влезе в образа й и изпълни неговата версия на "Ветрове".

Представянето му обаче не се понрави на Лили, която го прие като подигравка заради преиграването с жестовете с ръката, които Донков правеше.