Харисън Форд е транспортиран в болница

Американският актьор Харисън Форд претърпя самолетна катастрофа.

Според първоначалната информация, Харисън Форд е пилотирал малкия самолет, с който се е разбил на игрище за голф в Лос Анджелис. За щастие известният актьор е оцелял, съобщава Информационна агенция „Фокус” като се позовава на информация на интернет портала TMZ.

[caption id="attachment_439209" align="alignright" width="300"]Харисън Форд е транспортиран в болница Харисън Форд е транспортиран в болница[/caption]

Харисън Форд, който ще бъде запомнен с ролята си на Индиана Джоунс от едноименната поредица, както и с тази на Хан Соло от „Междузвездни войни“ е пилотирал двуместен витлов самолет, когато изведнъж възникнал някакъв проблем и той се разбил на игрището за голф „Пенмар“ във Венис. Известният актьор е получил множество наранявания в областта на главата, както и кръвоизливи. Още на игрището му е била оказана незабавна медицинска помощ, след което е бил транспортиран до лечебно заведение.

Предполага се, че Харисън Хофд се е опитал да се приземи по време на инцидента. Очевидци на случката коментират, че целият бил облян в кръв. Двама много добри медици са му оказали първа помощ. Пред NBC News собственикът на голф игрището Хауърд Тейб разкрива, че им е помогнал да поставят одеало под бедрото му. Свидетел разказва за „Дейли Мейл Онлайн“, че малко преди катастрофата е видял самолетът на Харисън Форд да лети доста ниско покрай плажа на Венис и Санта Моника.

Малко след това летателната машина се отдалечила и започнала да завива. Двигателят на самолета на Харисън Форд звучал добре, а времето било повече от спокойно и не му създало допълнителни проблеми. Отстрани изглеждало така, сякаш актьорът се наслаждавал на гледката. Изведнъж самолетът се наклонил на една страна и свидетелят сметнал, че Харисън Форд иска да види по-добре плажа. Запознати припомнят, че инцидентът се случва само няколко месеца, след като актьорът бе транспортиран с хеликоптер от снимачната площадка на поредния филм от поредицата „Междузвездни войни”, след като получи травма на глезена. За щастие актьорът ще се възстанови напълно, пише pik.bg.