Милионерският син и Преслава отново се събраха само 3 дни след боя в Студентски град

За да възвърне поразклатеното си самочувствие след побоя от охранители в заведение в Студентски град, Жоро Бирмата брои 340 хиляди лева за уникално черно Ферари. Според мълвата аудиобижуто било предназначено за Преслава – пише „Уикенд”. Буйният милионерски син вече прави триумфални обиколки из София със свръхзвуковото Ферари, ескортиран от охраната си. Източници на изданието разкриха, че Жоро Бирмата се е събрал с Преслава едва 3 дни, след като е бил пребит в заведението. Певицата сама му се обадила, за да го види и да се разберат повече да не си правят проблеми. „Каквото било-било, нека се разделим като цивилизовани хора и да не си правим номера” – предложила фолкдивата.

[caption id="attachment_439149" align="alignleft" width="300"]Преслава за пореден път се сдобри с Бирмата Преслава за пореден път се сдобри с Бирмата[/caption]

Загрижена за посинения си доскорошен любим, тя предложила да мине и да го види. Обиденият баровец приел. Преслава своевременно отишла при него и останала да пренощува в дома му. Последвало дълго сдобряване с няколко креватни изпълнения. За да изкупи вината си пък, Жоро Бирмата решил да подари на Преслава уникалното Ферари. Милионерският син казал, че ще покара известно време лъскавата кола, след което ще връчи ключовете на чалга звездата. Източници на „Уикенд” твърдят, че целият цирк с побоя и сдобряването е бил измислен от майката на младежа – Лидия Станоева. Тя много харесвала Преслава и била категорична, че ще я събере със сина й. Точно по неин сценарий загрижената Преслава решила да чуе бившия си любим след мелето и така многострадалната двойка отново се събрала – отбелязва изданието. Вероятно по идея на родителката на Бирмата Преслава ще получи този скъп подарък. Баровският автомобил струва 280 хиляди евро като чисто нов, но Жоро Бирмата го взел втора ръка само на 15 000 км. Затова е платил за колата „само” 170 хиляди евро.