Ужасен инцидент с близнаците Хасан и Ибрахим едва не спря кариерата им!

Неприятен инцидент едва не сложил край на участията на единия близнак Ибрахим. Случката станала тогава, когато момчето принасял въглища и зареждал кофите за семейното парно. В този момент се отчупила една голяма буца и затиснала ръката на талантливия пианист. Това изкарало акъла на баща му. Родителят веднага сложил сина си в колата и го завел в болницата. Лекарите установили, че няма място за тревога.

[caption id="attachment_439139" align="alignright" width="300"]Ибрахим Инцидент с Ибрахим едва не попречи на мечтата му[/caption]

Те му направили само една превръзка, тъй като имал повърхностни охлузвания и заявили, че може още сега да се върне отново на пианото. Успокоен, баща му си го прибрал в къщи. Но след като се върнали той заявил новите правила. След тази случка той наредил повече двамата близнаци пианисти да не се занимават в къщи с ръчен труд, нито на село. За да запази таланта им и да не се получава повече никакви подобни наранявания.

Припомняме, че двамата талантливи деца участват заедно с уникалната Крисия и завоюваха второ място на детската Евровизия в Малта.

Те акомпанираха на ангелогласната певица от Разград на песента й „Планетата на децата”, с която завоюваха бронзовия медал. Талантливото българско трио се представи блестящо на международната сцена и впечатли цяла Европа.

Припомняме, че залата аплодираше талантите, които се раздадоха на макс, за да представят достойно родината ни. На музикалния конкурс пяха деца от шестнадесет държави, но нашите деца бяха най-малките.

Крисия бе едва десет годишна, а двамата братя пианисти само с една година по-големи от нея. Малките талантливи пианисти имат предложени да учат в Австрия в музикално училище. Идеята била задействана от българи, които живеят там и са впечатлени от таланта на двамата братя.

Ако се стигне до разбиране и таксите на децата бъдат поети оттам, те ще заминат да се обучават от другата година, когато бъдат в седми клас.