Слави Трифонов потърси помощта на психоложката, за да може да преодолее предателството на невярната Мартина

Май самочувствието на Слави Трифонов е силно разклатено, щом е стигнал до психолог. Дългия е зачестил срещите с голямата любов на живота си Маги Ангелова. В това обаче няма нищо скандално – коментира „Уикенд”. Красивата психоложка не изневерява на съпруга си Елисавет Ъков, а дава съвети на шоумена как да преболедува поредната си разбита връзка – с балерината Мартина Огнянова – отбелязва изданието. Според източници на изданието след края на любовната му епопея с танцьорката Слави Трифонов е подновил доста от старите си контакти с жени, с които е бил интимен в миналото.

[caption id="attachment_439089" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов и Маги от времето, когато бяха заедно Слави Трифонов и Маги от времето, когато бяха заедно[/caption]

Покрай организацията на концерта на „Ку-ку бенд” в зала „Армеец”, където за Великден ще пеят и свирят почти всички музиканти и изпълнители, били част от състава и шоуто през годините. Дългия погази гордостта си и се сближи отново с Алекс Раева. Водещата на „Х фактор” посвети 5 години от живота си на работата си в бенда. Но след напускането си бе прекратила всякакъв контакт с бившите си колеги и най-вече с Дългия, с който имаше няколкогодишна връзка извън професионалните им отношения, достигнала дори до предложение за брак. Засего обаче няма никакви шансове Алекс Раева да напусне настоящия си приятел диджей Дончо, за да се върне при Слави – коментират от обкръжението й. С най-голямо нетърпение и с „пеперуди в стомаха” обаче Слави Трифонов чакал срещите си с Маги Ангелова, добила славата си като „Маги на Слави”. Бившата манекенка, която и до днес остава единствената жена, на която Дългия публично се обясни в любов, нагази в дебрите на психологията, щом изостави предишната си професия – манекенството. Срещите между Маги и Слави Трифонов преминавали в дълги разговори, в които тя, като специалист по душевни травми, му давала безценни и безплатни съвети как по-бързо да се отърси от любовното разочарование Мартина. Макар да дава вид, че не му пука и е със сърце от стомана, Дългия в действителност бил дълбоко наранен и огорчен от постъпката на балерината, с която кроеше планове да остарее.