Животът ми беше кошмар, но успях да се справя!

Гласувайте за статията

Не ми струваше никакви усилия да превърна живота си в кошмар

??????? Хубаво е, че все пак намерих сили, време и мотивация да положа усилията, които ми бяха необходими, за да се справя и за да се измъкна от този кошмар. Вината е изцяло моя, защото аз виждах проблемите, знаех какви са, но не правех нищо, за да ги реша. Предпочитах да си заровя главата в пясъка и да се преструвам, че ги няма, а в моментите, в които все пак се сещах за тях, аз започвах да пия.

Много е лошо човек да е безволев. Много е лошо да знаеш какво да направиш и да не го правиш. Да стоиш като препариран и проблемите да се трупат, трупат. Аз бях така. Бях абсолютен тъпак! Пиех алкохол, губех си времето с глупости, вместо да се взема в ръце и всичко да реша. Сега така съжалявам, че съм бил такъв и съм оставил нещата на самотек, че повече от това няма накъде.

Истината е, че когато проблемите са много, те трябва и могат да се решат ако се елиминират един по един. Аз започнах с проблема с алкохола. Много голяма част от лошото, което ми се беше случило, е заради алкохола. Пиех и забравях всичко. Сега не е така. Вече не употребявам алкохол и пъзела малко по малко взе да се нарежда. За да се откажа от алкохола ползвах капките Алкофитал. Билковите капки ми помогнаха да не пия, като направиха така, че да ми става гадно от алкохола и да не мога да го понасям. С тяхна помощ намалих пиенето и сега вече изобщо не сядам на чашка с приятелите, а си работя, прибирам се и гледам да не игнорирам нищо от онова, което ми се случва.

Благой Цонев на 46 години

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар