Антония Петрова вършеела по почивки с Борис Немцов!

Антония Петрова се е познавала лично с показно убития опозиционер Борис Немцов. Тя разказа в студиото на Нова телевизия, че може би пет години тя, съпруга й и политика Борис Немцов са били заедно по почивки. Според Мис България 2005 разстреляния опозиционер е бил много земен човек, не се е големеел и не е допускал хората до себе си.

Мис България и Мис Русия сподели, че никога пред тях Немцов не се е оплаквал, че е преследван или се страхува за своя живот. Тя е категорична, че той не е получавал и заплахи от никой. Антония Петрова каза също, че е познавала дъщеря му, сина му, който сега е на седемнадесет години, както и екс съпругата му. Миската с диплома за юрист обаче не е познавала настоящата му приятелка, моделката Анна Дурицкая.

[caption id="attachment_438998" align="alignright" width="300"]Немцов Антония Петрова редовно ходила на почивки с Борис Немцов[/caption]

Тя е от Украйна и в този момент е била в Москва, с любимия си. Двамата се познават от три години. Тя е била със своя приятели са се разхождали, когато Борис е разстрелян в гърба. 23-годишната манекенка нито е видяла лицето, нито е запомнила номера на автомобила, в който се е качил килъра на политик. Припомняме, че 55-годишния Борис Немцов беше разстрелян в центъра на Москва, но няма свидетели на разстрела, освен приятелката му, която била с него.

Антония Петрова е безкрайно учудена от факта, че нито една охранителна камера не е запечатала показния разстрел на опозиционера. Мис България 2005 е на мнение, че това намирисва на нещо, защото там е едно от най-натоварените места на руската столица. И точно на него, където е бил убит руския политик е имало най-малко двадесетина камери.

Преводачка, която е била при Слави Трифонов при едно от гостуванията описва Немцов в съвсем друга светлина. Тогава той е имал четири деца от две различни съпруги и безброй завоевания в леглото.

Според нея той е нямал спирачка нито на устата, нито на панталоните си. Борис Немцов не заслужава да му се преписват качества като отговорност към семейството, защото такива политикът просто не е притежавал. Според преводачката Оля Ал-Ахмед олигархът Немцов по броя на любовниците си е слагал в малкия джоб дори и арабските шейхове. За нея убийството му може да е знаково и политическо, но може просто ревнив съпруг или наранен баща да му е теглил куршума.