Маги проговори за Слави Трифонов

Маги проговори за Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Маги все още пази топли спомени за Слави Трифонов

Бившата голяма любов на Слави Трифонов – Маги, проговори за отношенията им.

Тя заяви, че е благодарна на шоумена и все още не може да го забрави. Маги благодари на Слави Трифонов за всички емоции, които е преживяла с него и подчертава, че дори и да са минали доста години от края на връзката им, те все още поддържат приятелски взаимоотношения.
Продължават да се виждат и според думите на Маги, винаги ще бъде така.

Маги все още пази топли спомени за Слави Трифонов

Маги все още пази топли спомени за Слави Трифонов

Магдалена Ангелова, която мнозина помнят като Маги на Слави Трифонов е бивша манекенка, а по професия – психолог.
Тя не таи лоши спомени от времето, в което са имали връзка с шоумена и все още го уважава именно заради общото им минало.
Те са една от малкото двойки по нашите географски ширини, които са успели да запазят хармонията в отношенията си и до днес.
Силният интерес към отношението й към него, все още не я е напуснал.
Маги разказва с усмивка на уста, че двамата със Слави Трифонов са имали много хубави моменти заедно и поради тази причина и до днес продължават да се уважават като личности.

Разбира се като във всяка връзка и те са имали своите трудни моменти, но някак си са успявали да ги преодолеят и да запазят топлината помежду си дори и сред края й, запазвайки хубавите спомени.
Маги също е от Варна като и последната изгора на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, която за разлика от нея му остави с много горчиви спомени.
Заради дългогодишната връзка, която Маги имаше с шоумена, тя бе сочена за голямата му любов и дори се носеше мълвата, че двамата са стигнали до годеж. В крайна сметка обаче се стигна до там, че двамата се разделиха.
Запознати твърдят, че всяка от връзките му след нея е обречена на провал, а за приятелство с някоя от другите му бивши не може да става и дума.

Приятели на Слави разкриват, че колкото и жени да минат през живота му, Маги ще си остане единствената, която получи любовно обяснение от него при това от телевизионния ефир. Към днешна дата тя е обвързана с бизнесмена Елисавет Ъков, с когото имат дъщеря – Ангела, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар