Маги все още пази топли спомени за Слави Трифонов

Бившата голяма любов на Слави Трифонов – Маги, проговори за отношенията им.

Тя заяви, че е благодарна на шоумена и все още не може да го забрави. Маги благодари на Слави Трифонов за всички емоции, които е преживяла с него и подчертава, че дори и да са минали доста години от края на връзката им, те все още поддържат приятелски взаимоотношения. Продължават да се виждат и според думите на Маги, винаги ще бъде така.

[caption id="attachment_438959" align="alignright" width="300"]Маги все още пази топли спомени за Слави Трифонов Маги все още пази топли спомени за Слави Трифонов[/caption]

Магдалена Ангелова, която мнозина помнят като Маги на Слави Трифонов е бивша манекенка, а по професия – психолог. Тя не таи лоши спомени от времето, в което са имали връзка с шоумена и все още го уважава именно заради общото им минало. Те са една от малкото двойки по нашите географски ширини, които са успели да запазят хармонията в отношенията си и до днес. Силният интерес към отношението й към него, все още не я е напуснал. Маги разказва с усмивка на уста, че двамата със Слави Трифонов са имали много хубави моменти заедно и поради тази причина и до днес продължават да се уважават като личности.

Разбира се като във всяка връзка и те са имали своите трудни моменти, но някак си са успявали да ги преодолеят и да запазят топлината помежду си дори и сред края й, запазвайки хубавите спомени. Маги също е от Варна като и последната изгора на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, която за разлика от нея му остави с много горчиви спомени. Заради дългогодишната връзка, която Маги имаше с шоумена, тя бе сочена за голямата му любов и дори се носеше мълвата, че двамата са стигнали до годеж. В крайна сметка обаче се стигна до там, че двамата се разделиха. Запознати твърдят, че всяка от връзките му след нея е обречена на провал, а за приятелство с някоя от другите му бивши не може да става и дума.

Приятели на Слави разкриват, че колкото и жени да минат през живота му, Маги ще си остане единствената, която получи любовно обяснение от него при това от телевизионния ефир. Към днешна дата тя е обвързана с бизнесмена Елисавет Ъков, с когото имат дъщеря – Ангела, пише pik.bg.