Капките Алкофитал донесоха спокойствие у дома

Капките Алкофитал донесоха спокойствие у дома
5 (100%) 1 vote

Винаги съм искала да имам, ако може, поне 2-3 години спокойствие и мир у дома

алковитал

Капките Алкофитал донесоха спокойствие у дома

Искам да споделя с вас как след много време притеснения и проблеми у дома най-после настъпи мир и спокойствие. Името ми е Елена, а съпругът ми се казва Антон. Той работи в една фабрика за производство на мебели. Аз съм счетоводителка. Имаме едно дете. Мъжът ми е на 41 години и преди 4 години почина майка му, с която бяха много близки. Искам да кажа, че между тях имаше едно голямо уважение и любов, а не както там някои наричат това „мамино синче“. Жената наистина беше добра и разбрана… Малко след като си отиде от този свят, той започна да пие. Не знам защо, но това положение продължи по-дълго, отколкото бях очаквала. Пиеше и аз не направих нищо. Все си мислех, че ще мине, но не минаваше. Така изпуснах срока, в който можех да му помогна по-лесно.

Пиянството на моя съпруг беше лошо за самия него, а понякога и за нас. Нямаше спокойствие, когато беше пиян, не знаех в кой момент как да реагирам. Затова започнах да му давам тайно капките Алкофитал. Капките Алкофитал са много добри и удобни за даване на хора, които имат проблеми с алкохола. Аз давах капките на моя мъж поне половин година, докато настъпи така желаното подобрение. Сега вече изобщо не пие така, както пиеше преди. По-спокоен е, по-добро му е настроението. Капките Алкофитал му помогнаха да се стабилизира, да не пие толкова, и най-вече – да е такъв, какъвто беше преди. Аз съм много доволна от тяхното действие, и ги препоръчвам на всички други жени, които са в моето положение.

Елена Григорова от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар