Този индийски лек прави чудеса със здравето ни и лекува много болести!

Индийски лек е невероятен природен еликсир. Той укрепва здравето и действа благотворно и на цялата имунна система. Индийското лекарство се прави в домашни условия и има поразяващо благоприятно действие на целия организъм. Той дава невероятна енергия.

Чудодейният еликсир подобрява зрението. Освен това придава кадифена гладкост на кожата, а косата става мека и лъскава. Причината е заради комбинативност съчетание на антиоксиданти, полезни мастни киселини, наличие на минерали и витамини.

[caption id="attachment_438750" align="alignright" width="300"]индийски лек Този индийски лек се прави у дома и е чудо за имунната система[/caption]

Илачът е много лесен за приготвяне. Неговите компоненти са следните. Смесват се двеста грама ленено масло. Изстискват се сока на четири лимона и три малки глави чесън. Всичко това се смесва с компотен буркан или в осемстотин грама мед. Сместта се обърква до пълното й хомогенизиране и се оставя на най-долния рафт на хладилника.

След това се взима една лъжичка три пъти през деня, около половин час преди хранене. Най-добре се препоръчва индийския лек да се използва за консумация, като се взима с дървена лъжица.

Древна индийска напитка ни предпазва от вируси и ни подсилва имунитета. Тя също е лесна за изпълнение. Илачът от природата действа при възпалено гърло, настинки или инфекции на горните дихателни пътища. Около двеста и петдесет грама вода се разбърква с една осма част от лъжичката куркума, което се сварява за осем минути. В друга купа се сипва чаша краве или козе мляко и две лъжици бадемово масло.

След като заври, те се прибавят към първата купа с куркумата. После напитката се размесва до златист цвят и като изстине се прибавя и няколко лъжици мед. Целебната сила на индийската напитка се дължи на съставките й.

Едно от тях с почти чудодейна роля е куркумата. В индийската кухня тя се използа от хилядолетия. Установено е, че куркумата пречиства черния дроб, предпазва от рак и Алцхаймер, както и от различни сериозни инфекциозни болести.