Ники Китаеца изрева в потрес, няма пукнат лев да се усмихне!

Ники Китаеца останал без пукнат лев и се чуди с какво да се захване. Бившият любовник на поп фолк певеца Азис влезе в реалите шоуто БИГ Брадър, но само два месеца след това той е профукал хонорара си. След като вече няма никакви пари той досаждал на продуценти и шефове на медии, за да го включат в някое и друго шоу. Никой обаче нямал вече никакъв интерес към персоната му.

[caption id="attachment_438745" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Ники Китаеца остана без пукнат лев, профука хонорара от Брадъра[/caption]

Разбра се, че фитнес инструктора от квартал „Люлин” дължи пари на различни поп певци и на още куп известни личности. Освен това той се „прослави” и като поръчков бияч и това още повече накара другите да странят и да го забравят. Припомняме, че докато беше един от съквартирантите в реалите формата, Китаеца се опита по всевъзможни начини да докаже, че не е мачкал чаршафите с костинбродския славей, а просто му е бил като момче за различни поръчки и само негов шофьор.

Припомняме, за да фокусира вниманието върху себе си в къщата на Големия брат Ники Първанов, както е истинското име на Китаеца се направи, че е лудо влюбен и преследва скандалната журналистка Калина Паскалева. Той дори случайно или не се засече с компания в едно от любимите заведения на репортерката и писателка. Обърнала няколко питиета, Калина първоначално се направила, че не забелязва бившия съпруг на Азис.

Но след като той нагло отишъл на крака, за да я поздрави, тя го направила на две стотинки. След като Калина го поставила на мястото му заради думите, които той изръси по неин адрес зад гърба й, той си подвил опашката. Приятелите на Ники Китаеца не престанали да се кудошат с него и малко след това той си подвил опашката и си отишъл при жена си Виолета и малкия им син.