Део призна, че най-големият му страх е да не може да има деца!

40-годишният Део и шестнадесет години по-младата от него половинка Мариана си направили изследване за безплодие. Двамата живеят заедно от две години и искат да станат родители.

Наскоро в медийното пространство се завъртя клюката, че Део и мулатката Мариана ще стават родители през лятото, но това се оказа поредната лъжа. Не е тайна, че те искат да си имат дете. Мулатката Мариана пък разкрива, че иска да роди на блондина момче.

[caption id="attachment_438741" align="alignright" width="300"]Део Део е на 40 години и мечтае за дете, но то все не идва[/caption]

Тя мечтаела да стане майка дори преди да срещне певеца и водещ Део, но сега желанието й е по-силно от всякога. Още повече че екзотичната 24-годишна девойка наскоро е загубила майката си и вярвала, че детето й ще запълни нуждата в душата й от обич и всеотдайност към друго човешко същество.

След като си направили изследвания се оказало, че нито той, нито Мариана имали проблеми. Нещата обаче продължават да не им се получават, странно защо. И това е най-голямата мъка на Део.

Део каза още, че си направил това изследване и заради химиите, които е взимал продължително, но шанса се оказал на неговата страна. Део най-вероятно намеква за вредните вещества, с които той е злоупотребявал в миналото, но сега се е отървал от порока си.

Той е взимал забранените медицински субстанции докато беше с певицата Лора Караджова и по-късно с танцьорката Елена. Но певеца е категоричен, че окончателно е скъсал с вредния и опасен навик. Защото в момента той живее с гаджето си в пълна хармония.

Двамата се запознали при едно негово участие в морско заведение, където мулатката сервирала кафе. Само четиринадесет дни били необходими на влюбчивия блондин да й предложи да заживеят заедно.

Део е щастлив, че за първи път е с жена, която не иска да има кариера, а мечтае да има семейство и да се грижи за мъжа до себе си. Хубавата шоколадова мадама участва и в клипа на Део и Лео „Дай газ”.

Затова най-голямата мечта на Део е да си имат дете с екзотичната мулатка. Той не искал да остане по-назад и от бившата си приятелка Лора Караджова, която роди дъщеря Алиса от новия си приятел във Варна.