Преслава отсече, че не иска да бъде с Бирмата!

Поп фолк дивата Преслава се радва с пълна сила на свободата си. Певицата, която стана №1 на наградите на Планета ТВ е щастлива, че разполага със свободното си време и да да прави това, което си иска. Топ певицата на „Пайнер” окончателно е сложила край на отношенията си с Жоро Малката Бирма. Двамата бяха гаджета дълго време и заживяха под един покрив. Идеята беше да си кажат и заветно „да”, но двамата се разделиха с грозен скандал.

[caption id="attachment_438737" align="alignright" width="300"]Преслава На Преслава вече й дойде до гуша от Бирмата[/caption]

Причината беше безумната ревност на Бирмата, както и това, че той обича да купонясва до зори със знойни мадами и пиянски компании. След като двамата с Преслава се сбиха грозно при едно нейно участие в морска дискотека, те се разделиха. След това колегата на Преслава Азис отново се опита да събере влюбените, като мислеше, че те страдат от раздялата си. Нещата обаче ескалираха след раздаването на наградите на Планета ТВ. След церемонията певците отидоха да купонясват в столична дискотека.

Когато на дансинга танцували и се целували, певеца на годината сред мъжете Фики Стораро и наградената „Певица на годината” Преслава в заведението нахлул Бирмата. Той буквално озверял, като видял как бившото му гадже се натиска с Фики Стораро и кръвта му завряла. Милионерът се нахвърлил на сина на тони стораро и двамата спретнали неевроятно меле в дискотеката. След като бодитгардовете на завееднието ги разделили, Фики се отървал с един избит зъб и бушонирано око, а бизнесмена получил няколко шева на главата.

След този пореден грозен скандал и ревността на бившото си гадже една от най-тиражираните певици решила окончателно да сложи край на връзката си. В момента тя няма мъж до себе си, но иска малко да се отърси и да се порадва на свободата си. Преслава е повече от доволна, че сама може да разполага с личното си и със свободното си време.

Певицата заявила пред свои близки пирятелки, че повече няма и да помисли да се върне при Бирмата. Неговата пословична ревност вече излиза извън контрол и това буквално вече плаши гласовитката. Освен това след мелето Фики Стораро и баща му Тони Стораро се зарекли да изпратят биячи на богаташа, за да защитят семейната си чест.