Шефът на охраната твърди, че никой не е докосвал Тачо с пръст

Шефът на охраната на столичен клуб разкри цялата истина за побоя над половинката на Жени Каланджиева – Тачо.

Преди броени дни медиите гръмнаха с новината, че половинката на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо се е превърнал в главния виновник за мелето в заведението. За случката проговори шефът на гардовете на въпросното заведение.

[caption id="attachment_438730" align="alignright" width="300"]Шефът на охраната твърди, че никой не е докосвал Тачо с пръст Шефът на охраната твърди, че никой не е докосвал Тачо с пръст[/caption]

Марчо Марков, който стана известен покрай участието си в последния сезон на риалити формата „Сървайвър” внесе известна доза яснота около случая. Той бе категоричен, че в заведението изобщо не е имало бой, камо ли пък някой да е пребил Тачо. Той обаче не отрече, че изцепките на все още официалния съпруг на Жени Калканджиева, са преминали всякакви граници.

Половинката на шестата по красота в света не изневерил на стила си и след като се почерпил доволно започнал да се заяжда с останалите клиенти на заведението. Той дори си позволил да посегне на DJ Дамян, който във въпросната вечер имал участие в заведението. Наглостта на Тачо надхвърлила всякакви граници и поради тази причина DJ Дамян помолил охранителите на заведението да го изведат навън. Останалите посетители също помолили охраната да вземе необходимите мерки и да ги отърве от присъствието му.

След като Тачо в крайна сметка бил изведен от заведението по съвсем цивилизован начин, се развихрил с пълна сила. При все, че заедно с охраната, половинката на Жени Калканджиева бил ескортиран и от един от управителите на заведението, Тачо не се посвенил да сипе нецензурни изрази срещу тях, както и да рита кошчетата за боклук. При все, че е буйствал и е бил почти неудържим, шефът на охраната на заведението твърди, че никой от тях не му е посягал.

Марчо Марков подчертава, че Тачо винаги е бил посрещан в заведението като ВИП клиент. Приятелите на Стефан Манов се извинили за поведението му, след което се преместили да си допият в едно от съседните заведения, пише pik.bg.