Искате ли да знаете как отказах алкохола?

Гласувайте за статията

Аз отказах алкохола с помощта на едно билково средство

алкохол

Искате ли да знаете как отказах алкохола?

Когато реших, че ще спирам да пуша и да пия алкохол, аз много се позаинтересувах дали има на пазара средство, което да ми помогне да спра да пия. Иначе с цигарите нямах проблем – купих си електронна цигара.

Оказа се, че има билкови капки, които са доста силнички и много добре се справят със задачата да не се пие много водка, например, защото аз пиех предимно водка. Капките Алкофитал ги приемах в продължение на половин година, като за тази половин година няколко пъти почвах и спирах, защото така се случи. Иначе имам два пълни месечни курса на лечение с капките Алкофитал.

В началото даже малко увеличих дозата, но това не беше фатално, даже напротив. Искам да кажа, че аз не съм зависим от алкохола. Пия повече, когато знам, че не съм на работа, както и по време на отпуската. Обаче не е хубаво човек да е прекалено зависим от алкохола и аз затова реших да спра да пия. Трябва да призная, че откакто не консумирам алкохол, аз не съм си променил нито навици, нито настроение. Аз съм си аз, и не разбирам защо повечето хора правят такава драма от отказването на алкохола. Да, може би техните зависимост са други, но аз разбрах, че когато човек спре навреме е по-лесно и по-бързо всичко, не става дума само за алкохола. Много е важно да имам мярката на всичко. Ако не друго, разбрах, че в този живот всичко се връща. Затова е много важно какво подаване правим.

Иначе, капките Алкофитал са уникален продукт. Аз съм много доволен от тях и ги препоръчвам на всичките ми приятели, които искат да се освободят от алкохола.

Видин Тошков от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар