Президентът Росен Плевнелиев сътвори нов гаф

Президентът Росен Плевнелиев сътвори нов гаф
5 (100%) 2 votes

Росен Плевнелиев направи две еднакви изцепки само в рамките на месец

Държавният глава Росен Плевнелиев сътвори нов гаф.

Само в рамките на един месец, Росен Плевнелиев се появи за втори път с идентификационно картонче (бадж), на което са изписани имената и заемания от него пост.
Запознати разкриват, че президентът се изтупал с огромната табелка по време на провелата се Световна ски купа в курорта Банско.

Росен Плевнелиев направи две еднакви изцепки само в рамките на месец

Росен Плевнелиев направи две еднакви изцепки само в рамките на месец

Зевзеци твърдят, че Росен Плевнелиев е прибегнал до този похват, за да не забравя кой е или пък изпитва сериозни притеснения, че няма да бъде разпознат в тълпата.
Припомняме, че неотдавна държавният ни глава се появи с бадж по време на международната конференция по сигурността, която се проведе в Мюнхен.
Тогава снимката обиколи социалните мрежи за секунди и предизвика истинска лавина от иронични коментари.

Очевидно държавният глава не е успял да си вземе поука от протоколния гаф, направен в Мюнхен и е решил да го затвърди в Банско.
В този ред на мисли не се изключва и вероятността да се появи с обозначителния знак и по време на предстоящите президентски избори, за да напомни отново за себе си.

Социалната мрежа Фейсбук вече прегря от застигналата я лавина от иронични коментари по адрес на президента Росен Плевнелиев.
Повече от възмутително е да гледаш как държавният глава пред събралите се делегати на форума в Мюнхен, докато на ревера на сакото му, се кипри разпознавателна табелка със снимка и заемания от него пост.
Някои от потребителите на Фейсбук сочат, че вероятно президентът е предприел тази мярка, за да не бъде объркан с осветителите на някоя от телевизиите.

И докато едни пречупиха случката през призмата на иронията, то други искрено се възмущаваха от случката, подчертавайки, че няма такава смешка на света – държавен глава с бадж.
Възможно ли е Росен Плевнелиев да не може да бъде разграничен до такава степен, че да се нуждае от идентификационен документ.
Най-злъчните коментари по темата сочат, че подобна изцепка не може да бъде оправдана от никакъв протокол, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар