Недялко Недялков призна за милионите от КТБ

Недялко Недялков призна за милионите от КТБ
5 (100%) 1 vote

Недялко Недялков призна, че е изтеглил над 4 милиона от КТБ два дена преди затварянето й

Недялко Недялков твърди, че не е знаел, че банката ще фалира

Недялко Недялков призна за милионите си в КТБ. Собственикът на Агенция ПИК потвърди слуховете, че е изтеглил над четири милиона лева от злополучната банка само два дена преди затварянето й. Въпреки изтеглената огромна сума, пред Сашо Диков Недялков той заяви, че си е нямал и на идея какво ще се случи в последствие и че финансовата институция ще фалира.

Недялко Недялков

Недялко Недялков

Недялков обаче не успя да обясни защо тогава се е втурнал да тегли толкова милиони, без да има нужда от тях на момента. „Това е просто вторачване в чуждия джоб“, категоричен е шефът на ПИК. И допълни, че ако е имал предварителна информация за случващото се в КТБ, е щял да изтегли всичките си авоари, а не само тези четири милиона.

„Никой не ме е предупредил, че КТБ е пред фалит, досетих се благодарение на логичното си мислене“, защитава се Недялков, предават от „24 часа“. Той твърди, че всичките му пари са спечелени единствено и само по честен път, благодарение на продажбата на акции. Това се случи в отговор на справката за финансовото му състояние, която Сашо Диков извади в ефира.

За да защити думите си, Недялко Недялков обясни, че две независими една от друга физически ревизии са доказали, че няма никакви нарушения, а дори напротив – данъчните са му връщали пари. Собственикът на Агенция ПИК обясни, че се издържа единствено и само от продажба на вестници, издателска дейност и реклама. Въпреки масираните проверки срещу него, той не се оплаква, а дори твърди, че това са нормални неща.

„Когато човек няма какво да крие, няма от какво да се страхува“, убеден е Недялков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Недялко Недялков призна за милионите от КТБ”

  1. пурко

    окт. 03. 2019

    оууу той не информирания п-*****л

Добавете коментар