Жана Бергендорф не е виждала баща си дори и на снимкаЖана Бергендорф е категорична, че никога няма да прости на татко си

Жана Бергендорф крие тежка семейна драма. Оказа се, че победителката от втория сезон на Х Фактор никога не е виждала биологичния си баща. Дори и на снимка! Въпросният мъж зарязва майката на певицата, когато тя е бременна едва в третия месец и никога повече не се появява в живота нито на дъщеря си, нито на майка й. Бъдещият татко един ден просто излиза от дома им и повече не се завръща.

[caption id="attachment_438702" align="alignright" width="300"]Жана Бергендорф Жана Бергендорф[/caption]

Самата Жана признава, че не само, че не знае как изглежда човекът, заради който се е появила на бял свят, ами дори си няма на идея какво се случва с него и с живота му. Дали има семейство и други деца, които се явяват нейни братя и сестри. Всъщност това е единственото, от което се интересува чеврвенокоската. Тя би искала да знае дали има братя и сестри, които си нямат на идея от нейното съществуване.

Именно заради това Жана Бергендорф се надявала, че след победата й в Х Фактор и споходилата я популярност, биологичният й баща ще направи опит да се свърже с нея. Надеждите й обаче се оказали напразни. Истината за татко си певицата научава когато е едва на шест годинки. Дотогава тя е била убедена, че баща й е бащата на малката й сестра, който я е отгледал и й е дал името си. Когато е на шест обаче и вторият мъж на майка й ги напуска и те остават самички.

В грижите помага бабата на Жана, която практически ги е отгледала със сестра й, научиха от Hotarena.net. Изпълнителката е категорична, че няма никакви намерения тя сама да издирва биологичния си баща, тъй като никога не би могла да му прости, задето е изоставил майка й бременна.