Гала била първата любов на Веселин Плачков

Покрай филма на Максим Генчев „Дякон Левски” изплуваха доста интересни факти от миналото на водещата на предаването „На кафе” по Нова тв – Гала.

Оказва се, че главният герой във филма, изигран от актьора Веселин Плачков и Гала са имали много бурна връзка. Именно блондинката е била първата му любов. Запознати разкриват, че при все че Гала е с 13 години по-голяма от него, това не е било пречка помежду им. Всъщност сегашният й приятел също е по-малък от нея, припомня HotArena.

[caption id="attachment_438661" align="alignright" width="300"]Гала била първата любов на Веселин Плачков Гала била първата любов на Веселин Плачков[/caption]

Гала и Веселин Плачков се запознали в едно от заведенията в родния им Плевен. При все крехката си 18-годишна възраст, той събрал кураж и след като я заговорил й поискал автограф. По онова време Гала вече била известна, тъй като била едно от момичетата на късмета в култовото шоу „Невада” на Къци Вапцаров, пише „Всеки ден”. След няколкочасов разговор, двамата изгубили ума си един по друг. Връзката помежду им не продължила дълго, но Веселин и Гала продължили да поддържат контакти и след раздялата, докато изведнъж не изгубили връзка.

Предполага се, че основната пречка помежду им се оказали ангажиментите на Гала в столицата. Преди няколко дни блондинката звъннала лично на Веселин Плачков, за да го покани в предаването си покрай филма „Дякон Левски”, който предизвика сериозни критики към режисьора му Максим Генчев.

Филмът „Дякон Левски” и в частност режисьорът му Максим Генчев отнесоха вълна от критики и възмущение. Скандалите след официалната му премиера не стихват. Максим Генчев бе обвинен в цял куп грехове като се започне от некадърност, та се стигне до грубо показване на историческите факти. Най-голям шок в лентата предизвикаха нецензурните изрази, които бяха вменени на Васил Левски, както и фактът, че той сам се предава на турците. Допълнително масло в огъня наля и министърът на културата Вежди Рашидов, който не отиде на премиерата на лентата, пише pik.bg.